Over ons

Enige tijd geleden wilden wij, Rini Loos en Rinus van Sabbe, onze activiteiten uitbreiden, waarbij ons oog viel op het tankstation De Schans. Wij zagen die locatie als een uitdaging om te bewijzen dat met een klantvriendelijke aanpak en de nieuwste techniek voor elke autobezitter het een plezier wordt om er te komen. Het resultaat is een complete verwennerij voor u en uw auto.

Carwash De Schans; modern, schoon, uitnodigend en compleet.
Dat was en is ons uitgangspunt om het u als autobezitter naar de zin te maken. Wij werken altijd in het front van klanten, waar aan kritische ogen nooit een gebrek is. Die kritische blik van u zien we nu ook graag tegemoet. Deze locatie is nu veel meer dan alleen een pompstation. Op het aanpalende beschikbaar stuk grond ziet u nu een gemakkelijk toegankelijke voorziening voor autowassen via de modernste Carwash, volledig uitgeruste wasboxen en stofzuigerplekken.

Wij kennen de streek
Wij wonen en werken in deze streek en ontdekten dat er behoefte was aan een locatie waar voor de autobezitter alles is samengebracht. Wij kennen ook de nuchtere mentaliteit in deze streek maar gelijktijdig de behoefte aan goede kwalitatieve service. Ook de gemakkelijke bereikbaarheid speelde bij onze keuze een rol. Zowel voor bewoners als bedrijven in Halsteren als een aantal plaatsen in de omgeving is Carwash De Schans moeiteloos bereikbaar.

Vragen over Kentekenwassen?
Neem contact op met customer support.

T: 085 273 57 17

Carwash De Schans

Steenbergseweg 2b

4661 RJ Halsteren