Roll-over

Als u kiest of al gekozen heeft voor “onbeperkt uw auto wassen” dan heeft u nog meer voordeel van deze Carwash dan wanneer u elke keer tegen betaling een wasbeurt afneemt. In beide gevallen staat er echter voor u de modernste Roll-over autowasmachine voor u klaar. En niet alleen voor personenwagens; met een maximale hoogte van 320 cm zullen ook veel bedrijfswagens zich thuis voelen. De techniek die de producent WashTec hier heeft ge├»nstalleerd heeft niets meer te maken met het begrip “even m’n auto laten wassen”. De wasbeurt gaat weliswaar snel maar o zo grondig.

Door de uitgekiende techniek een fluwelen behandeling
De Roll-over van Carwash De Schans heeft zo’n slimme techniek dat aan de ene kant uw auto volledig ontzien wordt en er toch als een stralende schoonheid onder vandaan komt. U kunt kiezen uit verschillende programma’s die u zelf in kunt stellen. Het komt hierna steeds meer voor, dat men na de wasbeurt aan de bestuurder vraagt: “Nieuwe auto?”

Hoort u tot de autobezitters die al een Kentekenwassen abonnement hebben aangeschaft, dan bent u gelijk verzekerd van het meest complete wasprogramma. Bovendien start dit programma automatisch want u bent geen anonieme klant. Uw kenteken is namelijk uw sleutel.

Vragen over Kentekenwassen?
Neem contact op met customer support.

T: 085 273 57 17

Carwash De Schans

Steenbergseweg 2b

4661 RJ Halsteren