Kentekenwassen

Uw auto op kenteken wassen

Dit systeem zal veel autobezitters gelukkig maken. Regelmatig uw autowassen is in feite een voorwaarde om de houdbaarheid te verlengen en het aanzien op peil te houden. Echter, niet iedereen vindt het werk even leuk of heeft gewoon niet zoveel tijd. Kentekenwassen lost het probleem helemaal voor u op.

Uw kenteken gaat de sleutelrol spelen
Via Carwash De Schans meldt u zich voor een abonnement voor Kentekenwassen. Daar wordt u uitgelegd hoe u zich kunt aanmelden bij het platform “Carwash Wallet”.
U kunt zich eenvoudig digitaal aanmelden met als slimme oplossing ook het registreren van uw kenteken(s). Dit is een volkomen beveiligd systeem en verbindt uw kenteken met onze camera bij de ingang van de Carwash. Hoe gaat u direct na uw aanmelding het comfort ervaren?

U rijdt met uw geregistreerde auto of beter gezegd kenteken, naar Carwash De Schans.
U ondervindt het gastvrije gevoel dat u gelijk aan uw kenteken herkend wordt.
De Carwash bewijst dat ook want direct wordt voor u het meest complete wasprogramma gestart als ware u een VIP.
U hoeft de auto niet uit en u ziet van binnenuit hoe uw auto vertroeteld wordt.
Programma klaar? U rijdt dan voldaan naar buiten in de wetenschap dat uw auto niet nog fraaier kan worden dan dat hij nu al is.

Kentekenwassen betekent autowassen zoveel u wilt
Tegen een ongelooflijk laag maandelijks tarief kunt u elke maand net zoveel uw auto wassen als u maar wilt. U kunt zelf uw saldo uploaden en aan het eind van de maand ontvangt u via het genoemde platform het overzicht van de wasbeurten en de maandfactuur om te downloaden voor uw administratie. Voor bedrijven is het ook mogelijk om aan het eind van de maand via ons een rekening te krijgen, zodat tussentijds uploaden van uw saldo niet nodig is.

Vragen over Kentekenwassen?
Neem contact op met customer support.

T: 085 273 57 17

Carwash De Schans

Steenbergseweg 2b

4661 RJ Halsteren